WELCOME

Τούτο φαίνεται νά 'ναι μια gallery, τροφή για το πεινασμένο μάτι, αλλά είναι απάτη. Στην πραγματικότητα είναι τροφή για το μυαλό, ένα συμπόσιο ιδεών. Αριστοτέλικά "ψυχαγωγώ" σημαίνει "άγω την ψυχή".

Διασκεδάστε, αλλά περισσότερο, σκεφτείτε.

Saturday, January 26, 2008

Reporter

And that was a scoop! She will show it at the TV, after the commercial of shoes and before the commercial of autos (a lot of girls appear there). Would it not be better between the commercials of chocolates and sanitary napkins?
______________________________
Κι αυτό ήταν λαυράκι! Θα το δείξει στην Τηλεόραση, μετά από το διαφημιστικό για τα παπούτσια και πριν απ' αυτό με τ' αυτοκίνητα (πολλά κορίτσια εμφανίζονται εκεί). Δε θά 'ταν καλύτερα ανάμεσα από τη διαφήμση με τις σοκολάτες κι εκείνη με τις σερβιέττες;

7 comments:

ολα θα πανε καλα... said...

Καλησπέρα.
Πριν μεγιστοποιήσω το μέγεθος της φωτό,είχα την εντύπωση ότι πρόκειται για κάποιο σώμα που πέφτει και αυτό μου θύμισε τους άτυχους ανθρώπους που έπεφταν από τους Δίδυμους πύργους,σε μια απονεννοημένη προσπάθεια να σωθούν.

Eva Stamou said...

Γειά σου Spyro. Απαντώντας στο σχόλιο που άφησες στο μπλογκ μου για τα στερεότυπα, να πω ότι καταλαβαίνω γιατί το μοντέλο γυναίκας που περιγράφεις -η γυναίκα που αντιγράφει ορισμένα αρνητικά χαρακτηριστικά που παραδοσιακά θεωρούνται αντρικά - μπορεί να απωθήσει κάποιον. Νομίζω ότι οι γυναίκες είμαστε αρκετά μπερδεμένες: θέλουμε, όπως είναι φυσικό, να μοιραστούμε με τους άντρες όλα αυτά που εκείνοι απολαμβάνουν κοινωνικά κι επαγγελματικά και νομίζουμε ότι ένας γρήγορος τρόπος να το πετύχουμε είναι υιοθετώντας μια στερεοτυπικά αντρική συμπεριφορά.

Eva Stamou said...

Καλημέρα Σπύρο. Όπως έχω ήδη απαντήσει στο ιστολόγιό μου δεν έτυχε να γνωρίσω τον Τόμπρο στο Μάντσεστερ, αν και ξέρω αρκετούς ψυχιάτρους και ψυχολόγους που εργάζονται στο πανεπιστήμιο.


Ωραία τα λέει ο Χειμωνάς...

ολα θα πανε καλα... said...

Γράφω εδώ καθώς δεν είχα τη δυνατότητα να γράψω στο πιο πρόσφατο post:μου άρεσε πολύ η εικόνα με τα πεινασμένα μάτια και το αντικείμενο - δυνατή.

Anonymous said...

Σπύρο, ο Τόκλης δεν είναι εκεί που αναφέρεις . Στο νοσοκομείο του Leeds
εργαζόταν. Δεν γνωρίζω άν ακόμα εργάζεται.Και είναι ψυχολόγος.

Spyros Vlahos said...

Sexpear
ώς θα σου στείλω e-mail?
Εννοώ σε ποια διεύθυνση?
Δε φαίνεται να μπορώ να 'μπω απ'ο εδώ στο blog σου

faraona said...

Δεν μου αρεσουν οι ''διαφημισεις ''γενικως.